JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

Strateginen mediaratkaisukumppanisi

Strateginen mediaratkaisu- kumppanisi

Anygraafin kokonaisratkaisut median hallintaan

Onko digitaalisten tai painettujen mediatuotteiden julkaiseminen ja myynti yrityksesi ydinliiketoimintaa?
Kaipaako liiketoimintasi sujuvaa myynti-, markkinointi- ja tuotantoaineiston tehokasta hallintaa ja arkistointia?
Pitäisikö digitaaliset ja painetut tuotteet saada jaettua tehokkaasti lukijoiden käsiin?
Kaikkiin näihin - ja moneen muuhun media-aineiston hallinnan tarpeeseen - ratkaisut löytyvät Anygraafin kokonaisvaltaisesta ratkaisupaletista.

Neo – Ratkaisu tehokkaaseen sisällönluomiseen ja jakeluun

Sisällön suunnittelu, tuotanto, rikastaminen, julkaisu ja arkistointi yhdessä järjestelmässä.

NeoDirect - Digital first!

Julkaisijat haluavat toteuttaa ja tarjota asiakkailleen uusia julkai­su­ko­ko­nai­suuksia dynaamisesti ja helposti. NeoDirect on Anygraafin välivaiheettomaan www-julkaisemiseen suoraan toimitus­jär­jes­telmästä. NeoDirect ratkaisee monia nykyisen www-julkaisemisen ongelmia ja pullonkauloja

Planner – suunnittelu- ja tuotanto-ohjelma painetuille tuotteille

Digitaalisten julkaisujen edelleen lisääntyessä ei ole kuitenkaan syytä unohtaa painettujen julkaisujen tehokasta tekemistä. Ratkaisu tähän on Anygraafin Planner, paperijulkaisujen tekijän perustyökalu, joka Neo sisällön­hal­lintaan ja Indesign taitto-ohjelmaan yhdistettynä tuo paperilehden tekemisen ja tuottavuuden parhaalle mahdolliselle tasolle.

AProfit – nyt mobiilisti

Kokonaisvaltainen mediamainonnan hallin­ta­jär­jestelmä myynnin, asiakkuuksien hallinnan (CRM), asiakaspalvelun, tuotannon ja laskutuksen tehokkaaseen hoitoon.

CProfit-levikki­jär­jestelmä: tilaajat, digitilaukset, palvelut ja maksumuuri

CProfit soveltuu tilattavien digi- ja painotuotteiden ja niiden asiakkuuksien ylläpitoon. Sen käyttä­jäys­tä­välliset raportoin­ti­työkalut helpottavat asiakkuuksien ja tilausten jatkuvaa seurantaa ja analysointia.

CDProfit - jakeluiden hallintaan

CDProfit on moderni järjestelmä kaikenlaisten jakeluiden, myös osoitteettomien mainosjakeluiden ja osoitteellisten lisätuotteiden, hallintaan.

eNeo Digital Asset Management, (DAM)

Digitaalisen omaisuu­den­hal­linnan uusi sukupolvi

SaaS-palvelut

Oletko kyllästynyt ulkopuolisiin tietoturvauhkiin, päivystykseen ja konehuoneen vilkkuviin valoihin?

Anygraaf lukuina

Yli 15 000

loppukäyttäjää

Yli 400

innovatiivista asiakasorganisaatiota

Yli 20 maassa

asennuksia

Pitkäikäinen ja itsenäinen

Jo kohta kolme vuosikymmentä olemme toimineet itsenäisenä ohjelmistotoimittajana palvellen kustantajia maailmanlaajuisesti - se tekee meistä ainutlaatuisen. Kiitollisen, myös. Tuotteitamme on näiden vuosikymmenten aikana kehitetty, tarkistettu ja toimitettu, jotta ne vastaisivat markkinoiden kehittyviin haasteisiin. Suomalaisesta pääkonttoristamme käsin Anygraaf täyttää ja ylittää asiakkaidemme odotukset. Aluetoimistojemme ja kumppaneidemme kautta tiimillämme on etuoikeus keskustella julkaisualan ammattilaisten kanssa ja nähdä heidän menestyvän. Onkin oikein sanoa, että emme ainoastaan tee yhteistyötä, vaan luotamme asiakkaidemme tulevaisuuden innovaatioihin.