MN
LO Median uusi näköislehti on toteutettu NeoDirectillä. Sisältö sivuille tuotetaan sisällöntuotantojärjestelmä Neolla.
Suomen Suoramainonta -ketjun jakeluyritykset työllistävät vuosittain yli 10 000 lehtien ja mainosten jakajaa sekä lähes 200 vakituista muuta jakelun ja suoramainonnan ammattilaista.
Suomen Suoramainonta
Verkkosivukäyttäjien liikkumista sivustolla voi seurata esimerkiksi analytiikkaohjelma Hotjarin avulla. Hotjar rekisteröi, mitä kohtia sivustossa lukijat klikkaavat ja kuinka pitkälle he lukevat esimerkiksi etusivua, osastosivua tai yksittäistä juttua ennen kuin lähtevät pois palvelusta.
Google Mapsin karttoja on mahdollista hyödyntää myös useamman jutun paikallistamiseen. Tämän esimerkin löydät upotettuna jutusta
Koulutusvähennystä saa esimerkiksi Neon, AProfitin ja CProfitin käyttäjäkoulutuksista tai sisällön rikastamiseen liittyvistä koulutuksista. Nämä voivat koskea esimerkiksi juttujen jälkimarkkinointia Facebookissa tai Googlen karttojen käyttöä.
Verkkovisualisointien, kuten gariikkojen, liittäminen juttuun onnistuu myös Neossa.
Neosta löytyy nyt muun muassa tapatumakalenteri, jonka avulla on helppoa seurata kuukauden, viikon ja päivän uutistapahtumia. Kalentereja voi hyödyntää myös sosiaalisen median julkaisujen seurannassa ja verkon uutisvirran suunnittelussa.
Kun emme enää keskity reaaliaikaiseen uutiskilpailuun, on tärkeää, että toimittajat voivat keskittyä sisältöön, jotta yhteinen sisältö myös sitouttaisi osakaslehtien tilaajia. Tarpeeton juttujen siirtely ja tiedonkulkuun liittyvät katkokset jäävät pois, Lännen Median toimitusta vetävä Matti Posio kuvaa.
Lännen Media / Nea Alanen
Kaakon Viestinnän printtitiimin tehtävä on vapauttaa lehtien toimitusten aikaa sisällön suunnitteluun ja tuotantoon ja tukea lehtien analytiikkavetoista tekemistä. Kuva tuottajien etäpalaverista. Kuva: Kaakon Viestintä / Anu Kiljunen
Kaakon Viestintä / Anu Kiljunen
RSS-syötteet voi koota myös Neoon.
Data-analytiikkatyökalu Moniäänisyysmittarin demoversio kehitettiin Uutisraivaaja-kisan rahoituksella.
Toimitus voi avata eLehden jatkossa vapaasti luettavaksi itse. Uusi ominaisuus on käytössä eLehden päivitetyssä versiossa.
Keski-Uusimaan uutisdeskissä on tehty tammikuun alusta asti lehteä uudella painosmallilla, pääosin etänä. Toimitussihteeri Aki Hast (vas.) ja toimituspäällikkö Tomi Backström käyvät keskuspöydässä läpi päivän painettua lehteä ja verkon jatkuvasti päivittyvää uutisvirtaa. Kuva: Anton Soinne/Keski-Uusimaa
Anton Soinne/Keski-Uusimaa
HTML-upotuksen avulla muun muassa Ylen välittämät THL:n ja sosiaali- ja terveysministeriön suorat koronavirusinfot sekä alueelliset koronakatsaukset voidaan upottaa aiheesta julkaistaviin juttuihin.
24 tunnin lukuoikeus maksetaan heti verkossa. Näin lukija saa lukuoikeuden välittömästi käyttöönsä ja sen on voimassa vielä seuraavan vuorokauden.
Uutiskirjeen tavoitteena on muistuttaa lukijoita lehden kiinnostavista sisällöistä ja sitouttaa heitä näin verkkopalvelujen käyttäjiksi.
Vakka-Suomen Sanomien uudet verkkosivut julkaistiin marraskuun alussa. Mobiiliystävälliset sivut on toteutettu NeoDirectillä. Sisältö tehdään Neossa. Samalla myös näköislehti uudistui.
Painetun lehden tiedot ovat luettavissa joko verkon kautta tai suoraan Neosta. Pääsy tietoihin sovitaan aina käyttäjäkohtaisesti.
Ilmoitukseen syötetään palvelussa haluttu teksti ja kuva, minkä jälkeen ilmoittaja täyttää palvelussa yhteystietonsa ja maksaa ilmoituksen heti joko verkkopankissa tai luottokortillaan.
Lukijoiden toiveet on huomioitu uudistuksessa. He toivoivat lisää näkyvyyttä erityisesti matkailu- ja retkeilyjutuille sekä paikallisille palveluille.
Järjestämme jatkossa koulutuksia muun muassa Neon sosiaalisen median jakoja tukevista ominaisuuksista sekä karttapalvelujen käytöstä jutuissa.
Ylen uutisia voi lukea nyt myös Ylä-Satakunnan verkkosivujen kautta.