JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.
« 1 2 3 4 »

Itsepalvelu käyttöön – lukijat voivat tehdä ja maksaa pienet ilmoitukset verkossa

AProfitin uusitun itsepal­ve­lu­por­taalin kautta asiakas voi jättää esimerkiksi kuolinilmoituksen, surukiitokset, perheilmoituksen tai luokitellun markki­na­paik­kail­moi­tuksen ympäri vuorokauden.

Ilmoitukseen syötetään palvelussa haluttu teksti ja kuva, minkä jälkeen ilmoittaja täyttää palvelussa yhteystietonsa ja maksaa ilmoituksen heti joko verkkopankissa tai luottokortillaan.

Ilmoitukseen syötetään palvelussa haluttu teksti ja kuva, minkä jälkeen ilmoittaja täyttää palvelussa yhteystietonsa ja maksaa ilmoituksen heti joko verkkopankissa tai luottokortillaan.

Muistathan, että koulutustunteja voi vähentää verotuksessa?

Koulutus­ka­len­terimme auttaa ammatillista kehittymistä tukevien koulutusten suunnittelussa. Koulutamme toimituksia muun muassa kirjoittavan toimittajan hakuko­ne­op­ti­moinnista, Google Maps -karttasovelluksen käytöstä ja Googlen uudesta Journalist Studiosta.

Järjestämme jatkossa koulutuksia muun muassa Neon sosiaalisen median jakoja tukevista ominaisuuksista sekä karttapalvelujen käytöstä jutuissa.

Järjestämme jatkossa koulutuksia muun muassa Neon sosiaalisen median jakoja tukevista ominaisuuksista sekä karttapalvelujen käytöstä jutuissa.

Matkailijat saivat uudet sivut Ylläkselle

Kuukkeli toteutti uudet verkkosivunsa NeoDirectillä. Uudistuksen pohjana käytettiin lukijatutkimusta, johon osallistui 193 matkailijaa, 78 tilaajaa ja 92 paikallista asukasta Ylläkseltä.

Lukijoiden toiveet on huomioitu uudistuksessa. He toivoivat lisää näkyvyyttä erityisesti matkailu- ja retkeilyjutuille sekä paikallisille palveluille.

Lukijoiden toiveet on huomioitu uudistuksessa. He toivoivat lisää näkyvyyttä erityisesti matkailu- ja retkeilyjutuille sekä paikallisille palveluille.

Ylen alueellisia uutisia NeoDirectiin

Ylä-Satakunta-lehti ja Yle ovat aloittaneet yhteistyökokeilun, jossa Anygraafin NeoDirect-julkaisualustalla toteutettuun www.ylasatakunta.fi -verkkopalveluun tuodaan saataville Ylen alueellinen uutisvirta.

Ylen uutisia voi lukea nyt myös Ylä-Satakunnan verkkosivujen kautta.

Ylen uutisia voi lukea nyt myös Ylä-Satakunnan verkkosivujen kautta.

Kuukauden Neo-vinkki: Vahdi avainsanoja

Avainsanavahdin avulla voit seurata esimerkiksi kumppanilehdiltä tai STT:ltä tulevien juttujen sisältöä. Vahti kertoo, kun jutussa mainitaan haluamasi sana.

Anygraafin digitaa­li­rat­kaisut esillä Bergenissä

Anygraaf osallistuu LLA Lokal & Digital -konferenssiin Norjan Bergenissä 17.-18. lokakuuta.

NTM Ruotsissa: Uusia lehtiä tehdään Neolla

Vimmerby Tidning sekä ilmais­ja­ke­lu­lehdet Norrköpings-Magazinet, Linköpings-Posten ja Magasinet (Vimmerbyssä ja Västervikissä) tehdään nyt Anygraafin toimitus­jär­jestelmä Neossa.

Myös Vimmerby Tidning tehdään nyt Neolla.

Myös Vimmerby Tidning tehdään nyt Neolla.

Dag og Tidin sivusto tuotetaan NeoDirectillä

Dag og Tid avasi uudet verkkosivunsa ­– Dagogtid.no on toteutettu NeoDirectillä

Anygraafin asiakaskunta Tunturi-Lapissa laajenee

Äkäslompolossa toimiva Luova Media Oy ja Anygraaf Oy ovat solmineet sopimuksen Ylläksen ympäristössä ilmestyvän Kuukkeli-lehden ja sen englannin- ja saksankielisten versioiden sisällönhallinta- sekä verkko­jul­kai­su­jär­jes­telmien uusimisesta.

Tidningen 7 -lehti otti käyttöön Anygraafin AProfit-ilmoitus­jär­jes­telmän

Ruotsin Örnsköldsvikissä ilmestyvä Tidningen 7 (Mediapartner i Norr AB) on ottanut käyttöön Anygraafin ilmoitus­jär­jes­telmän AProfitin.

Anygraaf nyt myös Bergenissä

Anygraaf on asentanut Neon toimitus­jär­jes­telmän Bergenissä ilmestyvään kristilliseen viikkolehteen Norge IDAGiin. Neoa käytetään paperilehden tuotantoon, mutta myös aineiston jakamiseen sivustolle idag.no.

Fokus Media laajentaa Neon käyttöä monikanavaisessa sisällön­tuo­tannossa

Fokus Media Finland Oy on valinnut kaikkien julkaisemiensa tuotteiden monika­na­va­jul­kai­su­a­lustaksi Anygraafin Neon ja siihen saumattomasti liittyvän sähköisen NeoDirect-julkaisualustan sekä ePaper-toiminnallisuuden.

Finansavisen tehdään Anygraafin Neolla

Talouslehti Finansavisen Oslossa on ottanut käyttöön Anygraafin Neo-toimitus­jär­jes­telmän. Finansavisen käyttää Neoa tuottaakseen paperilehteään, mutta myös jakaakseen juttuja nettijulkaisuun.

Keskipohjanmaan projekti etenee – Keparin lauantai Neossa

Keski-Pohjanmaan Kirjapaino Oyj:n ja Anygraaf Oy:n projekti järjes­tel­mä­uu­dis­tuksesta otti askeleen eteenpäin, kun seuraava ”Keparin lauantai” toteutettiin uusitulla Neo-järjestelmällä. ”Keparin” jälkeen vuorossa ovat Keski-Pohjanmaan Kirjapainon kymmenen muuta lehteä.

Saksalainen jakeluyritys Berlin Last Mile GmbH valitsi Anygraafin CDProfitin

Berlin Last Mile GmbH on valinnut Anygraafin CDProfit-järjestelmän huolehtimaan jakelu­toi­min­noistaan Saksan pääkaupungin alueella. Järjestelmää tulee käyttämään 4.600 jakajaa, jotka huolehtivat 13.800 jakelureitistä.

Keski-Pohjanmaan Kirjapaino Oyj siirtyy Neoon

Keski-Pohjanmaan Kirjapaino Oyj ja Anygraaf Oy ovat solmineet sopimuksen konsernin kaikkien kymmenen lehden sisällön­hal­lin­ta­jär­jes­telmän uusimisesta. Nykyinen järjestelmä korvataan Anygraafin Neo-tuoteperheellä.

Tidningen 7 -lehti valitsi Anygraafin Neon toimitus­jär­jes­tel­mäkseen

Mediapartner i Norr AB:n julkaisema Tidningen 7 -lehti Örnsköldsvikissä on ottanut käyttöönsä Anygraafin toimitus­jär­jes­telmän Neon. Neon lisäksi Tidningen 7 -lehti käyttää tuotannossaan myös Anygraafin sivunsuun­nit­te­lu­työkalua Planneria.

Puolustusvoimat julkisti hankintapäätöksen Anygraaf Oy:n kuva- ja mediapankki-

järjestelmästä

”Järjestelmän avulla Puolustusvoimat tekee merkittävän digiloikan suoraan 2020-luvulle, kun saamme käyttöömme modernin medianhallinta ja -julkaisutyökalun, jollaista Puolustusvoimilla ei aikaisemmin ole ollut käytössä”, kuvailee hankintaa Puolustusvoimien Kuvakeskuksen johtaja, komentajakapteeni Pasi Leskinen.

Sanomalehti saapuu tuoreena ja kiintoisana etulinjoille. Ohta 1942. Lähde: SA-kuva. Palvelu on toteutettu Anygraafin Neo-järjestelmällä.

Sanomalehti saapuu tuoreena ja kiintoisana etulinjoille. Ohta 1942. Lähde: SA-kuva. Palvelu on toteutettu Anygraafin Neo-järjestelmällä.

Anygraaf 20 vuotta!

Anygraaf juhli marraskuussa syntymäpäiviään seminaarilla ja illanvietolla. Seminaarissa esiteltiin mihin talo on päässyt 20 vuodessa, ja iltaa vietettiin hyvän ruuan, musiikin ja seuran merkeissä.

Etelä-Suomen Median edustajat Tuula Kempas, Vesa Hakulinen ja Arto Miettinen onnittelivat 20-vuotiaan Anygraafin toimitusjohtajaa Hannu Inbergiä (kuva Tarja Lamberg).

Etelä-Suomen Median edustajat Tuula Kempas, Vesa Hakulinen ja Arto Miettinen onnittelivat 20-vuotiaan Anygraafin toimitusjohtajaa Hannu Inbergiä (kuva Tarja Lamberg).

Åbo Underrättelser siirtyy

Anygraafin Neoon

Förlags Ab Sydvästkusten siirtyy Anygraafin Neo-toimitus­jär­jes­telmään kustantamissaan Åbo Underrättelser- ja Pargas Kungörelser – Paraisten Kuulutukset –lehdissä.

Saksalainen Knittler Medien

valitsi Anygraafin Neon

Saksalainen siivous- ja ergonomia-alojen erikoislehtiä julkaiseva kustantaja Knittler Medien GmbH on valinnut julkai­su­jär­jes­tel­mäkseen Anygraafin Neon.

Vuoden parhaat paikallislehdet valittu

Anygraaf mukana toteuttamassa kahta lehtien verkkokilpailun voittanutta lehteä: Iijokiseutu ja Koillissanomat voittivat omat sarjansa, ne toteutetaan Anygraafin NeoDirect-verkko­jul­kai­su­jär­jes­telmän avulla.

Koillissanomat uutisoi voittonsa välittömästi

Koillissanomat uutisoi voittonsa välittömästi

Lapin Lehtikustannuksen lehdet siirtyvät Anygraafin lehdenteon järjestelmiin

Lapin Lehtikustannus Oy on valinnut kustantamiensa lehtien (Sompio, Saariselän Sanomat ja Inarilainen) työkaluiksi Neo-toimitus­jär­jes­telmän, AProfit-ilmoitus­jär­jes­telmän sekä CProfit-tilaaja­jär­jes­telmän. Lisäksi lehtien verkko- ja mobiilijulkaisut tehdään jatkossa Anygraafin NeoDirect Easy- ja AnyReader-ohjelmistoilla. Järjestelmiä käytetään palveluna Anygraafin Helsingin palvelu­kes­kuksesta. Lehdet painetaan Suomalainen Lehtipaino Oy:n painossa Kajaanissa.

Kalevan ja Anygraafin yhteistyö syvenee

Kaleva on sopinut nykyisin käyttämänsä sisällön­tuo­tan­to­jär­jes­telmän päivittämisestä seuraavan sukupolven järjestelmään. Kaleva tulee ottamaan Anygraafin Neo-sisällön­hal­lin­ta­jär­jes­telmän käyttöön alkuvuonna 2017.

Anygraafin järjestelmien release-versiot

Anygraafin järjestelmistä julkaistaan säännöllisesti release-versiot. Julkai­su­a­jan­kohdat ja -tiheys vaihtelevat ohjelmistoittain - pääperiaate on yhdenmukaistaa asiakaskunnassa käytössä olevat ohjelmistoversiot, ja siten helpottaa tukea sekä ylläpitoa, myös asiakkaan henkilöstölle.

Tekesin rahoitusta haettavissa media-alan yrityksille

Anygraaf kuuntelee herkällä korvalla asiakkaiden mahdollisia tulevaisuuden hankkeita. Jos tarvitsette ohjelmis­to­kumppania hankkeeseenne, kannattaa olla yhteydessä empimättä. Anygraafilla on osaamista myös Tekes-hankkeiden vaatimasta projek­ti­suun­nit­telusta ja -seurannasta.

Koillissanomien nettisivujen uudistus lisäsi kävijämääriä

Koillissanomien nettisivut uudistuivat toimituk­sel­liselta kannalta, mutta myös tekniikka niiden taustalla muutettiin. Käyttöön tuli Anygraafin Neo-toimitus­jär­jes­telmän moduuli NeoDirect.

Kuriiri-lehti siirtyi Anygraafin Neoon ja CProfitiin sekä laajensi AProfitin käyttöä

Kuriirilainen Oy on siirtynyt Neo-toimitus­jär­jes­telmään ja laajentanut AProfit-ilmoitus­jär­jes­telmän käyttöä sekä siirtynyt CProfit-tilaaja­jär­jes­telmän käyttäjäksi. Järjestelmiä käytetään palveluna Anygraafin palvelu­kes­kuksesta.

Etelä-Suomen Media siirtyi Neoon ­– Konsernin ilmoitus­jär­jestelmä yhdistyi

Etelä-Suomen Media (ESM) otti marraskuussa käyttöön Anygraafin Neon kaikissa sanoma- ja kaupun­ki­leh­dissään. ESM julkaisee 21 sanoma- ja kaupunkilehteä sekä 4 ammattilehteä ja 17 asiakaslehteä.

Pääkaupunkiseudun kolme kaupunkilehteä, Helsingin Uutiset, Länsiväylä ja Vantaan Sanomat, olivat ensimmäiset Etelä-Suomen Median Neoon siirtyneet lehdet. – Tämä keskuspöytä sai toimia pilottina, sillä heti ensimmäisissä Neo-lehdissä oli yhteensä 172 sivua, julkaisupäällikkö Silja Tenhunen laskee. Kuva: Päivi Tuovinen.

Pääkaupunkiseudun kolme kaupunkilehteä, Helsingin Uutiset, Länsiväylä ja Vantaan Sanomat, olivat ensimmäiset Etelä-Suomen Median Neoon siirtyneet lehdet. – Tämä keskuspöytä sai toimia pilottina, sillä heti ensimmäisissä Neo-lehdissä oli yhteensä 172 sivua, julkaisupäällikkö Silja Tenhunen laskee. Kuva: Päivi Tuovinen.

Päivi Tuovinen

Tehy-lehti tehdään Anygraafin Neo-toimitus­jär­jes­telmällä

Tehy-lehti siirtyy alkuvuodesta Anygraafin Neo-toimitus­jär­jes­telmään. Järjestelmään käytetään Anygraafin palvelu­kes­kuksesta. Tehy-lehdellä on ollut käytössä Anygraafin Doris-toimitus­jär­jestelmä.

« 1 2 3 4 »