JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.
« 1 2 3 4 »

Keskipohjanmaan projekti etenee – Keparin lauantai Neossa

6.10.2017
9.59

Keski-Pohjanmaan Kirjapaino Oyj:n ja Anygraaf Oy:n projekti järjestelmäuudistuksesta otti askeleen eteenpäin, kun seuraava ”Keparin lauantai” toteutettiin uusitulla Neo-järjestelmällä. ”Keparin” jälkeen vuorossa ovat Keski-Pohjanmaan Kirjapainon kymmenen muuta lehteä.

Tidningen 7 -lehti valitsi Anygraafin Neon toimitusjärjestelmäkseen

15.2.2017
12.53

Mediapartner i Norr AB:n julkaisema Tidningen 7 -lehti Örnsköldsvikissä on ottanut käyttöönsä Anygraafin toimitusjärjestelmän Neon. Neon lisäksi Tidningen 7 -lehti käyttää tuotannossaan myös Anygraafin sivunsuunnittelutyökalua Planneria.

Sanomalehti saapuu tuoreena ja kiintoisana etulinjoille. Ohta 1942. Lähde: SA-kuva. Palvelu on toteutettu Anygraafin Neo-järjestelmällä.

Sanomalehti saapuu tuoreena ja kiintoisana etulinjoille. Ohta 1942. Lähde: SA-kuva. Palvelu on toteutettu Anygraafin Neo-järjestelmällä.

Puolustusvoimat julkisti hankintapäätöksen Anygraaf Oy:n kuva- ja mediapankkijärjestelmästä

5.1.2017
14.56

”Järjestelmän avulla Puolustusvoimat tekee merkittävän digiloikan suoraan 2020-luvulle, kun saamme käyttöömme modernin medianhallinta ja -julkaisutyökalun, jollaista Puolustusvoimilla ei aikaisemmin ole ollut käytössä”, kuvailee hankintaa Puolustusvoimien Kuvakeskuksen johtaja, komentajakapteeni Pasi Leskinen.

Etelä-Suomen Median edustajat Tuula Kempas, Vesa Hakulinen ja Arto Miettinen onnittelivat 20-vuotiaan Anygraafin toimitusjohtajaa Hannu Inbergiä (kuva Tarja Lamberg).

Etelä-Suomen Median edustajat Tuula Kempas, Vesa Hakulinen ja Arto Miettinen onnittelivat 20-vuotiaan Anygraafin toimitusjohtajaa Hannu Inbergiä (kuva Tarja Lamberg).

Anygraaf 20 vuotta!

20.12.2016
10.58

Anygraaf juhli marraskuussa syntymäpäiviään seminaarilla ja illanvietolla. Seminaarissa esiteltiin mihin talo on päässyt 20 vuodessa, ja iltaa vietettiin hyvän ruuan, musiikin ja seuran merkeissä.

Koillissanomat uutisoi voittonsa välittömästi

Koillissanomat uutisoi voittonsa välittömästi

Vuoden parhaat paikallislehdet valittu

3.11.2016
16.26

Anygraaf mukana toteuttamassa kahta lehtien verkkokilpailun voittanutta lehteä: Iijokiseutu ja Koillissanomat voittivat omat sarjansa, ne toteutetaan Anygraafin NeoDirect-verkkojulkaisujärjestelmän avulla.

Lapin Lehtikustannuksen lehdet siirtyvät Anygraafin lehdenteon järjestelmiin

6.10.2016
14.43

Lapin Lehtikustannus Oy on valinnut kustantamiensa lehtien (Sompio, Saariselän Sanomat ja Inarilainen) työkaluiksi Neo-toimitusjärjestelmän, AProfit-ilmoitusjärjestelmän sekä CProfit-tilaajajärjestelmän. Lisäksi lehtien verkko- ja mobiilijulkaisut tehdään jatkossa Anygraafin NeoDirect Easy- ja AnyReader-ohjelmistoilla. Järjestelmiä käytetään palveluna Anygraafin Helsingin palvelukeskuksesta. Lehdet painetaan Suomalainen Lehtipaino Oy:n painossa Kajaanissa.

AProfit eSales - myyjän selainpohjainen työkalu ilmoitusmyynnin hallintaan

22.4.2014
14.42

AProfit eSales on selainpohjainen työkalu ilmoitusmyynnin hallintaan ja aktiiviseen myyntityöhön kentällä. Järjestelmä pitää ajantasalla niin tiiminvetäjät kuin yksittäiset myyjätkin. AProfit eSales soveltuu erinomaisesti käytettäväksi myös tableteilla ja mobiililaitteilla.

Oppimateriaalimarkkinoille uusi kustantaja - Anygraafin Neo toimitusjärjestelmänä

7.11.2014
9.56

Lasten Keskus ja Kirjapaja Oy ottaa käyttöön Anygraafin toimitusjärjestelmän. Järjestelmäpalvelusta, koulutuksesta ja tuesta vastaa Anygraafin yhteistyökumppani Faktor Oy.

Anygraafin järjestelmien release-versiot

27.4.2016
13.56

Anygraafin järjestelmistä julkaistaan säännöllisesti release-versiot. Julkaisuajankohdat ja -tiheys vaihtelevat ohjelmistoittain - pääperiaate on yhdenmukaistaa asiakaskunnassa käytössä olevat ohjelmistoversiot, ja siten helpottaa tukea sekä ylläpitoa, myös asiakkaan henkilöstölle.

Tekesin rahoitusta haettavissa media-alan yrityksille

27.4.2016
13.53

Anygraaf kuuntelee herkällä korvalla asiakkaiden mahdollisia tulevaisuuden hankkeita. Jos tarvitsette ohjelmistokumppania hankkeeseenne, kannattaa olla yhteydessä empimättä. Anygraafilla on osaamista myös Tekes-hankkeiden vaatimasta projektisuunnittelusta ja -seurannasta.

Koillissanomien nettisivujen uudistus lisäsi kävijämääriä

27.4.2016
13.39

Koillissanomien nettisivut uudistuivat toimitukselliselta kannalta, mutta myös tekniikka niiden taustalla muutettiin. Käyttöön tuli Anygraafin Neo-toimitusjärjestelmän moduuli NeoDirect.

Pääkaupunkiseudun kolme kaupunkilehteä, Helsingin Uutiset, Länsiväylä ja Vantaan Sanomat, olivat ensimmäiset Etelä-Suomen Median Neoon siirtyneet lehdet. – Tämä keskuspöytä sai toimia pilottina, sillä heti ensimmäisissä Neo-lehdissä oli yhteensä 172 sivua, julkaisupäällikkö Silja Tenhunen laskee. Kuva: Päivi Tuovinen.

Pääkaupunkiseudun kolme kaupunkilehteä, Helsingin Uutiset, Länsiväylä ja Vantaan Sanomat, olivat ensimmäiset Etelä-Suomen Median Neoon siirtyneet lehdet. – Tämä keskuspöytä sai toimia pilottina, sillä heti ensimmäisissä Neo-lehdissä oli yhteensä 172 sivua, julkaisupäällikkö Silja Tenhunen laskee. Kuva: Päivi Tuovinen.

Päivi Tuovinen

Etelä-Suomen Media siirtyi Neoon ­– Konsernin ilmoitusjärjestelmä yhdistyi

15.12.2015
15.04

Etelä-Suomen Media (ESM) otti marraskuussa käyttöön Anygraafin Neon kaikissa sanoma- ja kaupunkilehdissään. ESM julkaisee 21 sanoma- ja kaupunkilehteä sekä 4 ammattilehteä ja 17 asiakaslehteä.

Hervannan Sanomille Anygraafin toimitus- ja ilmoitusjärjestelmät Neo ja AProfit

10.12.2015
14.43

Hervannan Sanomat tehdään jatkossa Anygraafin Neo-toimitusjärjestelmällä. Ilmoitusliiketoiminnan hoitoon lehti valitsi Anygraafin AProfit-ilmoitusjärjestelmän. Uudet järjestelmät otetaan käyttöön heti alkuvuodesta, ja lehti saa ne käyttöpalveluna Anygraafin palvelukeskuksesta.

Kirkkonummen Sanomien printti ja netti Anygraafin Neo-järjestelmään ja ilmoitushallinta AProfitiin

10.12.2015
14.54

Kirkkonummen Sanomat tehdään vuodenvaihteesta alkaen Anygraafin Neo-toimitusjärjestelmällä, jonka käyttäjäksi lehti siirtyy Anygraafin aiemmasta Doris-toimitusjärjestelmästä. Ilmoitusliiketoiminnan hoitoon lehti valitsi Anygraafin AProfit-ilmoitusjärjestelmän. Järjestelmiä käytetään palveluna Anygraafin palvelukeskuksesta.

Tehy-lehti tehdään Anygraafin Neo-toimitusjärjestelmällä

15.12.2015
10.00

Tehy-lehti siirtyy alkuvuodesta Anygraafin Neo-toimitusjärjestelmään. Järjestelmään käytetään Anygraafin palvelukeskuksesta. Tehy-lehdellä on ollut käytössä Anygraafin Doris-toimitusjärjestelmä.

TS-Yhtymä siirtyy Anygraafin seuraavan sukupolven Neo-järjestelmään

3.8.2015
9.36

TS-Yhtymän siirtyminen Anygraafin uusimman sukupolven Neo-järjestelmään on jatkoa pitkälle yhteistyölle.

Tuurin Ykköset! -lehti hankkii Anygraafin AProfit-ilmoitusjärjestelmän

10.8.2015
13.34

Tuurin Lehti Oy:n kustantama Ykköset!-lehti hankkii Anygraafin AProfit-ilmoitusjärjestelmän. Ykköset! -lehti ilmestyy kerran viikossa, ja sen jakelulevikki on noin 280 000 kpl. Lehteä jaetaan Etelä-Pohjanmaalla, Pohjanmaalla, Keski-Pohjanmaalla, Keski-Suomessa, Pirkanmaalla ja Satakunnassa.

SLP Kustannus Oy siirtyy Neo-toimitusjärjestelmään ja laajentaa Anygraafin AProfit-ilmoitusjärjestelmän käyttöä

11.6.2015
10.20

SLP Kustannus Oy:n julkaisemat tilattavat paikallislehdet Sotkamo-lehti, Kuhmolainen ja Ylä-Kainuu, kaupunkilehdet Koti-Kajaani ja Koti-Lappi sekä maakuntalehti Kainuun Sanomat siirtyvät käyttämään Anygraafin Neo-toimitusjärjestelmää. Anygraafin AProfit-ilmoitusjärjestelmän käyttö laajenee konsernin kaikkiin lehtiin. Järjestelmiä käytetään palveluna Anygraafin palvelukeskuksesta.

Anygraafin järjestelmä Oulun ja Kuusamon alueiden jakeluiden hoitamiseen

5.6.2015
10.20

Kaleva Oy ja Anygraaf Oy ovat sopineet CDProfit-jakeluiden hallintajärjestelmän toimittamisesta Oulun Jakelutoimiston käyttöön. Järjestelmän käyttäjäksi tulee myös Kuusamossa toimiva Koillisjakelu Oy. Järjestelmä sijaitsee fyysisesti Anygraafin palvelukeskuksessa.

NeoDirect Easy – www-sivut helposti ja kustannustehokkaasti

21.4.2015
8.39

Julkaisijat haluavat toteuttaa ja tarjota asiakkailleen myös uusia sähköisiä julkaisukokonaisuuksia dynaamisesti ja helposti. NeoDirect on Anygraafin ratkaisu tähän tarpeeseen. Sähköiset julkaisukanavat ovat Neon avulla osa toimituksen prosessia ja sisältö saadaan lukijoiden saataville hallitusti, ilman erillisiä välivaiheita. NeoDirect poistaa työnkulusta turhat viiveet sekä tarpeen synkronoida ja konvertoida aineistoa eri järjestelmien välillä.

Tekijänoikeudenalaisten sanomalehtien laajempaa käyttöä pilotoidaan

2.3.2015
11.57

Mediatalot, Anygraaf ja Kansalliskirjasto ovat rakentaneet yhteistyössä järjestelmän, jolla lehden painoaineistot voidaan luovuttaa sähköisesti Kansalliskirjastolle.

Keskisuomalainen-konserni siirtyy Anygraafin AProfit-ilmoitusjärjestelmään.

2.3.2015
11.54

Savon Sanomat ensimmäisenä tuotantoon – jäljellä 55 lehteä.

CDProfit-jakelujärjestelmän kehitykseen lisävauhtia

Käyttäjätalojen yhteinen kehitysfoorumi perustettiin

2.12.2014
17.29

Anygraaf ja CDProfit-jakeluhallintajärjestelmän käyttäjäyritykset ovat yhdessä perustaneet kehitysfoorumin, jonka tavoitteena on seurata aktiivisesti muutoksessa olevan jakeluliiketoiminnan suuntia ja huomioida ne järjestelmän kehityksessä. Lisäksi ryhmä ennakoi tulevaa ja ideoi uusia jakeluliiketoiminnan muotoja.

Faktor ja Anygraaf yhteistyössä

24.11.2014
12.17

Anygraafin Neo - median sisällön suunnittelu- ja hallintajärjestelmä - on hankittavissa pilvipalveluna nyt myös Anygraafin yhteistyökumppanin, Faktor Oy:n, kautta.

Alasatakunta siirtyy Anygraafin toimitusjärjestelmään

3.11.2014
9.47

Pyhäjärviseudun Paikallislehti Oy:n julkaisema Alasatakunta-lehti on hankkinut Anygraafin järjestelmät toimittamiseen ja digitaaliseen julkaisemiseen.

New Skool Medialle Anygraafin ilmoitusjärjestelmä

15.8.2014
15.07

Hollantilainen New Skool Media ja paikallinen Anygraafin jälleenmyyjä, Penthion Media Technologies, ovat allekirjoittaneet yhteistyösopimuksen. New Skool Median omistukseen siirtyi kesällä yhdeksäntoista aikakauslehteä. Lehtiä kustansi aikaisemmin Sanoma Media Netherlands. Käyttöön tulevat Anygraafin ilmoitustenhallintajärjestelmä AProfit, selainpohjainen hallintatyökalu AProfit eSales sekä Penthion Media Technologiesin järjestelmä AdPortal.

Clas-Olav Slotte

Keski-Pohjanmaan Kirjapaino haluaa hoitaa jakelun kustannustehokkaammin - Anygraafin CDProfit työkaluna

2.9.2014
12.27

Keski-Pohjanmaan Kirjapaino Oyj on alueensa suurin monimediatalo, jonka pääliiketoiminta-alueet ovat julkaiseminen, painaminen ja ohjelmistopalvelut. Keski-Pohjanmaan Kirjapaino Oyj:n palveluksessa työskentelee noin 180 ihmistä. Konsernin liikevaihto vuonna 2013 oli 26,7 miljoonaa euroa.

SA-kuva-arkisto osaksi kansallista sivustoa

11.9.2014
10.18

Sodan ajan kuvista koottu digitaalinen SA-kuva-arkisto liittyy osaksi kansallista Finna.fi -sivustoa. Sivusto on osa opetus- ja kulttuuriministeriön käynnistämää Kansallinen digitaalinen kirjasto -hanketta. Yli miljoonalle kävijälle elämyksiä tarjonneen kuva-arkiston liittyminen sivustoon on merkittävä askel kohti tiedon löytymistä yhdestä paikasta.

Anygraafin jakelunhallintajärjestelmä Keski-Pohjanmaan Kirjapainolle

15.5.2014
9.20

Keski-Pohjanmaan Kirjapaino hankkii Anygraafin CDProfit-jakelunhallintajärjestelmän. Samalla Keski-Pohjanmaa Kirjapaino ottaa käyttöön laiteriippumattoman sähköisen jakokirjan, joka HTML5-pohjaisena toimii kaikilla nykyaikaisilla mobiililaitteilla.

« 1 2 3 4 »